Властите в турския град Одрин предприеха допълнителни мерки срещу разпространението на

...
Властите в турския град Одрин предприеха допълнителни мерки срещу разпространението на
Коментари Харесай

Дезинфекцират колите от България и Гърция, влизащи на турска територия

Властите в турския град Одрин предприеха допълнителни ограничения против разпространяването на ковид на граничните пунктове с България и Гърция по отношение на всеобщите пътувания на турски жители от Европа за ваканцията в Турция.

По предложение на регионалния съвет за битка против пандемията са инсталирани дезинфекционни системи с вентилатори на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле, Хамзабейли/Лесово и Дерекьой/Малко Търново на турско-българската граница и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Ипсала на турско-гръцката граница, уточни шефът на Фондацията по екология към одринското валийството Али Ераслан, предава Българска телеграфна агенция.

" Моторните транспортни средства, влизащи на турска територия, минават през системата, с която се дезинфекцират извън. Ръчно или с термални камери се мери температурата на пасажерите в транспортното средство. Раздават се защитни маски и антисептичен разтвор за ръце, както и брошури с инструкции за съблюдаване на ограниченията, които са въведени в Турция. На граничните пуктове има и медицински екипи, които наблюдават данните за положението на влизащите пасажери ", добави Али Ераслан.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР